top of page

Rólunk

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

A takarmányozási technológia terén megszerzett több mint 30 éves tapasztalatunkra támaszkodva mi a gépekkel kapcsolatos szakértelmünknél többet kínálunk – a gazdasága és állatai számára a legjobb megoldást nyújtjuk Önnek. A keverő- és kiosztókocsik olyan skáláját kínáljuk, amely minden igénynek megfelel – a kérődző állatok, így a tejelő- és a húsmarhák, illetve a juhok és a kecskék takarmányozásától kezdve más alkalmazásokig, például a keverőüzemi ipari keverőkig, illetve a lovasverseny-pályák felszíni borításának keverésére szolgáló berendezésekig.

 

Mélyreható ismeretekkel rendelkezünk az Ön által keresett keverő- és kiosztókocsikról. Ismerjük a gépek használatára vonatkozó információkat – nem csak a származási helyet, de a működési körülményeket is.

 

Gépeink többsége KEENAN keverő- és kiosztókocsi, de további márkák is megtalálhatóak a kínálatunkban a vertikális csigástól a motollás keverő- és kiosztókocsikig. Külön e célra kialakított szerviz- és értékesítői hálózatunk működik számos országban, a szállítás szükség esetén egyeztethető. A gépek alakíthatóak, hogy a lehető legjobban megfeleljenek az Ön igényeinek.

Csatlakozna értékesítői hálózatunkhoz? - Kattintson ide!

bottom of page